Intermex ONLINE servis

Servis za pristup i primenu svih propisa, zakona i ostalih stručnih sadržaja, sadrži ogromnu i kompleksnu bazu podataka, prečišćene tekstove svih važećih zakona koji se primenjuju u Srbiji, najveću arhivu zakona, uključujući i zakone koji su prestali da važe (u poslednjih 100 godina), zakone na engleskom jeziku (u zvaničnom prevodu), stranu sudsku praksu zvanično objavljenu u Srbiji, i sve zvanične obrasce, iz svih glasila, na godišnjem nivou, bez potrebe ažuriranja od strane korisnika.


Najveća baza propisa u Srbiji
Novodoneti zakoni, zakoni u proceduri
Online časopis za savremene pravnike


ODGOVORI KRIVIČNOG ODELJENJA NA PITANJA PODRUČNIH SUDOVA - KRIVIČNO PROCESNO PRAVO - Odgovori na sporna pravna pitanja u vezi kojih JE ZAUZET zajednički stav na prvom sastanku predstavnika viših sudova sa teritorije nadležnosti Apelacionog suda u Beogradu, a sa kojima se Krivičnog odeljenja Apelacionog suda u Beogradu u načelu SAGLASILO - Okrivljeni kojem je izrečena mera zabrane napuštanja stana iz člana 208. ZKP ima pravo da mu bude omogućeno kretanje najmanje 2 sata dnevno na svežem vazduhu


2. Da li okrivljeni kojem je izrečena mera zabrane napuštanja stana iz člana 208. ZKP ima pravo da mu bude omogućeno kretanje najmanje 2 sata dnevno na svežem vazduhu?


Odgovor:


Okrivljenom kome je

 

Dnevna ažurnost

Prikaži sve >>